fbpx

Veel gestelde vragen

Wilt u graag bij ons boeken, maar heeft u nog een aantal vragen? Kijk hieronder bij onze veel gestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag hier niet tussen staan neem dan gerust contact met ons op!

Wij zijn van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 18.00. Mocht u ons niet kunnen bereiken binnen deze kantoortijden kunt u altijd een mail sturen naar info@dobri.nl.  De volgende werkdag wordt deze direct behandeld.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er tijdens een partij een storing optreed. Krijgt u de storing zelf niet verholpen? Dan verzoeken wij u om te bellen naar 0683910653. Een van onze medewerkers zal dan een passende oplossing bieden.

Bij ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende afspraak. Wij denken graag met u mee in het organiseren van het event. Bekijk onze impressies of pakketten als u zelf inspiratie nodig heeft!

De afmeting van de luxe zwarte tapwagen is:

Dicht:   3,50  x 2,40 x 2,80 meter (LxBxH)
Open:   6,00 x 5,50 x 2,80 meter (LxBxH)

Wij hebben een groot aanbod waardoor ons assortiment varieert. Bel een van onze medewerkers op 0683910653 of mail naar info@dobri.nl.

Sluit Menu