fbpx

Bekijk al onze reviews!

Jeugdweek Aalst-Waalre

“Fijn personeel, meedenkend en betrouwbaar. Wij hebben een super leuke Corona-proof activiteit Lasergamen gehad met de Jeugdweek Aalst-Waalre. Dankjewel het was fantastisch!!!”

 

 

William Nuyens

“Leuk personeel, leuke muziek, leuke spelletjes,…
topfeestjes! 🥂

Wouter Griep

“Voor de derde keer super fijne samenwerking gehad met Dobri! Bedankt voor het meedenken. Alles volgens afspraak. Volop keuze. Compleet assortiment. Geluid en verwarming. NIX18. Zo ook zelf kunnen genieten van het feestje!”

 

 

Ildebrando Mancini

“#DobriFeestenVerhuur heeft de opening van mijn bedrijf FlexTrainer Eindhoven verzorgd. Allerlei gezonde hapjes en drankjes waren goed verzorgd tegen een scherpe prijs. De tapwagen valt goed op waardoor je een sfeer creëert!”

 

Boy Sanders

“De luxe tapwagen heeft ons feest goed verzorgd!
Bedankt voor de snelle levering en de service was feestelijk. Een echte
aanrader om een feestje tot diep in de nacht door te laten gaan… 
#dobrifeestenverhuur.”Joey Protin

“Heerlijk sfeertje, krachtige JBL speakers en een leuke feestwagen. Goed genoten tijdens deze dag. Prijs/kwaliteit is meer dan GOED… Aanrader!”

 

Michiel Schrameijer

“Denk je met Carnaval even snel een biertje te gaan drinken met wat vrienden bij een feestje georganiseerd door Dobri, werden dit er al snel meer…..Wat een gezellig personeel en een goede service. Zeker voor herhaling vatbaar! Dankjewel!”

 

Eric Renning

“Ideaal voor de afsluiting van onze vrijgezellendag! Een dolle dwaze dag met feestelijk personeel heeft ons tot in de puntjes verzorgd, bedankt!”

 

Max Bas

Ideaal voor een feest of evenement! Daarnaast ook een uitstekende service.”

 

Jesse van Loon

“Een echte aanrader!! Leuk en uniek feest achter de rug, verzorgd door Dobri Feest en Verhuur. De licht&geluid effecten op de tapwagen waren spectaculair, het leek net een mini-festival. Bedankt!”

 

Sluit Menu