Over Ons

Wie zijn wij nou? Dit zijn de gezichten achter een uit de hand gelopen studie project! De passie om als student feestend door het leven te gaan is bij ons nog altijd blijven plakken. Wat is er gaver dan van je passie je beroep te maken?!

Al snel kwam er op een oude boerderij de eerste ideeën en tekeningen op tafel; een feestwagen bouwen! Technische en praktische eigenschappen kwamen bijeen om een eigen tapwagen te gaan bouwen!

Kortom, een studieproject die uitgelopen is tot een volwaardig bedrijf op het gebied van het faciliteren en verzorgen van evenementen, feesten en partijen! Voor zowel (horeca)materiaal, licht & geluid, catering en personeel kunt u bij ons terecht!

DOBRI staat voor u klaar!

Wat zeggen mensen over ons?

FAQ

Wij zijn van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 18.00. Mocht u ons niet kunnen bereiken binnen deze kantoortijden kunt u altijd een mail sturen naar info@dobri.nl.  De volgende werkdag wordt deze direct behandeld.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er tijdens een partij een storing optreed. Krijgt u de storing zelf niet verholpen? Dan verzoeken wij u om te bellen naar 0683910653. Een van onze medewerkers zal dan een passende oplossing bieden.

Bij ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende afspraak. Wij denken graag met u mee in het organiseren van het event. Bekijk onze impressies of pakketten als u zelf inspiratie nodig heeft!

De afmeting van de luxe zwarte tapwagen is:

Dicht:   3,50  x 2,40 x 2,80 meter (LxBxH)
Open:   6,00 x 5,50 x 2,80 meter (LxBxH)

Wij hebben een groot aanbod waardoor ons assortiment varieert. Bel een van onze medewerkers op 0683910653 of mail naar info@dobri.nl.

 

 

U bent van harte welkom!

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem dan  feestelijk contact met ons op! U kunt ons bellen op +31(6) 83 91 06 53 of mail naar info@dobri.nl.

Sluit Menu